Mi is az a fogfehérítés?

 

                                   A fogak színét, – az eredetit és az                  

                                   elszíneződöttet is- szabad szemmel nem

                                   látható pigment részecskék okozzák, melyek a fogzománc és az alatta lévő dentin anyagába ivódtak bele.

A fogfehérítési rendszerek döntő része e pigmentek elszíntelenítésén alapul.

 

Fogfehérítési eljárás előtt mindenképp szükséges egy konzultáció, amelyen felmérik az esetleges fog és íny problémákat, valamint ha szükséges egy fogkő eltávolításra

Rendelői fogfehérítő kezelés:

 

BriteSmile LED lámpás fogfehérítés

 

Az eljárás 2 fő összetevője: a speciális zselé és a kék fényű lámpa.
A kék fény forradalmasította a fogfehérítési módszert, ennek köszönhetően biztonságosan, hatékonyan és gyengéden fehéríthetők a fogak. Ez nem lézerfény, nem melegíti fel a fogakat és nem okoz sérülést a zománcon. A speciálisan kifejlesztett lámpa gyengéd, kék fényt bocsájt a fogfelszínre és

 

aktiválja a fogfehérítő zselét, így gyorsítva a fogfehérítési eljárást. Klinikailag bizonyítottan ártalmatlan a kék fény a bőrre, az ínyre és az egyéb szövetekre. Nem melegíti fel azokat, nem bocsájt ki káros UV sugárzást. Az egyedi tervezésű formájának köszönhetően megvilágítja és fehéríti a mosolyvonalba eső összes alsó és felső fogat, mialatt gondoskodik a természetes, egyenletes végeredményről.

A zselét a kék fénnyel együtt kombinálva használjuk a páciensek biztonsága és a tökéletes végeredmény érdekében. Míg az egyéb fogfehérítési eljárások során alkalmazott zselé 35-50 % -os hidrogén-peroxid koncentrációjú, a BriteSmile alacsony hatóanyag-tartalommal és semleges pH-val teljesen ártalmatlan a fogakra.

A zselé olyan egyéb anyagokat is tartalmaz, mint a glicerin és kristálytiszta víz, ezzel is óvva a fogat a kiszáradástól és csökkentve az érzékenységet. A zselé a speciális hullámhosszúságú kék fényhez lett kifejlesztve, így amikor a fogakat és a zselét megvilágítjuk, az aktiválja és gyorsítja a fehérítési eljárást, és bámulatos végeredmény érhető el egy óra alatt.

 

A kezelési idő: 60 – 80 perc.

 

Előnyei:

  • veszélytelen a fogakra és az ínyre

  • modern technológia

  • egyszeri alkalom

  • tartós

  • rendelői fogfehérítések közül az egyik legolcsóbb